top of page

DIGITALISERING AF PROCESSER

Digitalisering af processer eller Digital transformation. Om vi bruger det ene, eller det andet begreb, så handler det i sidste ende om at optimere virksomheden ved hjælp af teknologiske løsninger.

 

For mange er det uoverskueligt at komme i gang med digitalisering. Det skyldes ofte, at der alt for tidligt fokuseres på at finde den rigtige tekniske løsning. I succesfulde digitaliseringsprojekter vægter teknikken kun ca. 20%. De øvrige 80% handler om processer og mennesker, og det er med udgangspunkt i disse, at den rigtige tekniske løsning skal findes.

"Tænk stort, men start småt" er vejen til at opnå succes med digitalisering af processerne. Det er vigtigt at være ambitiøs, når virksomheden skal finde den rigtige tekniske løsning. Med den hastighed der er på den teknologiske udvikling i øjeblikket, vil de løsninger, som virker uopnåelige i dag, være lettere tilgængelige om 6-12 måneder. Ved at starte småt og arbejde sig trinvis frem mod den ønskede løsning, har både virksomheden og medarbejderne en mulighed for at følge med og modnes undervejs i den transformation som sker.  

 

Vi har udviklet to digitaliseringspakker, som hjælper virksomheden med at komme godt fra start med den digitale transformation.

bottom of page